De meerwaarde van bio-dynamische producten volgens Olivier van der Staal

Bekijk hieronder het filmpje van chefkok Olivier van der Staal, die vertelt welke meerwaarde bio-dynamische producten hebben voor hem. Olivier heeft inmiddels al bijna dertig jaar ervaring met het koken met Demeter-producten. Hij komt al vanaf zijn vijftiende op Landgoed Kraaybeekerhof en gaat daar in dit filmpje dan ook op bezoek.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.