Officiële opening op 28 september

Reudink-locatie Lochem klaar voor productie biologisch mengvoer

Nadat eerder dit jaar Reudink is verhuisd naar haar nieuwe locatie in Lochem, vindt zaterdag 28 september de officiële opening plaats. Aansluitend is vanaf 13:30 tot 16:30 uur er een open dag voor klanten en andere geïnteresseerden, die een kijkje willen nemen in de nieuwe fabriek van Reudink aan de Kwinkweerd 5 te Lochem.

Met de omschakeling naar de locatie in Lochem beschikt Reudink over een moderne mengvoerfabriek met volop mogelijkheden voor groei en productontwikkeling.De voormalige Hendrix UTD-fabriek in Lochem draait sinds december 1979. Nadat in mei dit jaar de laatste levering regulier varkensvoer was geladen, is de fabriek de afgelopen maanden klaargemaakt voor haar nieuwe functie: de productie van biologisch mengvoer voor Reudink. In de fabriek in Lochem maakt Reudink biologisch voer voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee.

Reudink BV, onderdeel van ForFarmers BV, is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in het produceren van biologische mengvoeders. Reudink begeleidt klanten bij het realiseren van een duurzaam rendement. Daarom investeert Reudink veel in kennisontwikkeling van haar adviseurs. Deze specialisten per diersoort zijn nauw betrokken bij de biologische sector.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.