Bio-blauwebessenkwekerij Fruit of Life houdt seizoensuitverkoop

Blauwe bessenkwekerij Fruit of Life houdt 20 en 21 september een seizoensuitverkoop. De herfst is ons land binnen getreden en het terrasseizoen loopt ten einde, dit betekent dat de laatste voorraad uit de winkel met korting verkocht kan worden om plaats te maken voor de nieuwe voorraad.

Geïnteresseerden kunnen vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur terecht bij Fruit of Life voor deze uitverkoop. Alle producten in de winkel gaan met 20% korting weg, uitgezonderd verse blauwe bessen. Op zaterdag 21 september kunnen er wel zelf bessen geplukt worden met een korting van 10%. Het terras is 21 september voor het laatst dit seizoen open. De winkel is vanaf 21 september open op zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Verse blauwe bessen zullen tot half oktober nog verkrijgbaar zijn. Men kan ook de hele winter op zaterdagmiddag bij Fruit of Life terecht voor diepvries blauwe bessen, fruitbeleg, sapjes en dranken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.