Themadag 'Van grond tot mond' van NVLV in de Week van de Smaak

Gedurende de 'Week van de Smaak' (zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober) organiseert het Netwerk Vitale Landbouw en Voeding een themadag met het thema 'Van grond tot mond'. De themadag zal 28 september gehouden worden in de Warmonderhofzaal van het Groenhorst College. Bekijk hieronder het programma voor de leden van het Netwerk Vitale Landbouw en Voeding, VBBM en deelnemers van de Quadrapool bijeenkomsten en andere belangstellenden.

Thema: 'Van grond tot mond'
 
Datum: 28 september 2013.
Plaats: Warmonderhofzaal, Groenhorst College, Wisentweg 12, 8251 PC Dronten.
Telefoon: 0321 337090.

  • 09:30 uur - Ontvangst en inschrijving met koffie/thee
  • 10:00 uur - Welkom en opening door de (dag)voorzitter
  • 10:05 uur - Klaas Meijaard, docent gewasbescherming - 'Zo groeit een plant' met stukje film 'Life in the soil'
  • 10:50 uur - Anton Nigten, promovendus bemesting, voeding en gezondheid: Hoe kunnen we beter bemesten?'
  • 11:20 uur - Eric van Veluwen, bekende kok - 'Lekker eten met Eric'
  • 12:15 uur - Lunch in overleg met Eric
  • 13:30 uur - Frens Schuring, docent Warmonderhof - 'De Warmonderhof als school en proeftuin'
  • 14:00 uur - AndrĂ© Mulder, biologische boer uit Zwolle - 'Wetenswaardigheden over eigen geproduceerde melk'
  • 14:45 uur - Afsluiting en daarna ruimte voor kennisuitwisseling met koffie/thee
  • 15:00 uur - Voor belangstellenden begeleide rondgang met studenten over de bedrijven van de Warmonderhof.
  • 16:00 uur - Einde

Vooraf aan de themadag kunt u de winkel bezoeken om uw biologische producten te kopen.

Aanmelding via website www.NVLV.nl.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven