Wessanen verlengt huurovereenkomst Atlas Arena Amsterdam

Atlas Arena Amsterdam verlengde langjarig een aantal huurovereenkomsten en breidde deze deels uit. Het gaat om onder meer de huurovereenkomst met voedingsmiddelenconcern Wessanen.

Wessanen heeft zijn huurovereenkomst langjarig verlengd en met 600 vierkante meter uitgebreid naar ongeveer 2.300 vierkante meter kantoorruimte. Wessanen is gevestigd in gebouw Azië aan de Hoogoorddreef 5 in Amsterdam. De verlenging van de huurovereenkomst werd door Atlas Arena Amsterdam zelf tot stand gebracht. Namens Wessanen trad Schoeman op als adviseur.

Atlas Arena Amsterdam is een multifunctioneel kantorencomplex van in totaal ongeveer 76.500 vierkante meter verdeeld over zes gebouwen, inclusief parkeergarages met plaats voor 1.650 auto's. Naast kantoorruimte beschikt Atlas Arena Amsterdam over een kinderdagverblijf, een sportschool en horecavoorzieningen. In 2014 wordt het complex verder uitgebreid met een viersterren Courtyard by Marriott-hotel met 176 kamers.

Bron: Vastgoedmarkt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.