Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GREENfair bij de Moestuin in Utrecht: zondag 15 september

Sincero fair fashion aan de Hardebollenstraat in Utrecht organiseert zondag 15 september een gratis toegankelijke markt met biologische en fair trade producten bij biologische zorgtuin de Moestuin aan de Laan van Maarschalkerweerd.

Naast het bewonderen van heel veel eerlijke en biologische kleding en accessoires valt er ook van alles te proeven en zijn er diverse workshops voor de kids en hun ouders.

Naast Sincero fair fashion (winkel en webwinkel in dames-, heren- en kinderkleding) zijn op de Green Fair ook andere (web)winkels vertegenwoordigd. Bijvoorbeeld de webwinkel Pure Coverz, met biologische stoffen, huishoudtextiel en beddengoed en Het Groene Warenhuis met basics voor lijf en huis. Foto rechts: Verkrijgbaar vanaf 15 september; OATies, biologisch afbreekbare babyschoentjes bij Sincero en HetGroeneWarenhuis

Voor trendy lifestyle producten, accessoires en cadeautjes ben je bij Corque, Chatoui, Esgii, Lotika, Uqqies, BeterLeven.net of Stichting Wanawa aan het goede adres.

Ondertussen kun je bij de Biowijnclub proeven van biologische wijntjes met geitenkaas van Eureka geitenboerderij en de mensen van de Moestuin zorgen natuurlijk ook voor lekkere broodjes en drankjes op het terras. Bij de Vereniging voor Veganisme krijg je advies over veganistisch eten.

Dit jaar kun je ook voor duurzaam wonen terecht op de GREENfair. De Rondomdom-bus staat er met energiebesparende gadgets en Luuk van der Werff en KlusKlus geven je advies over duurzaam verbouwen en vloerisolatie.

Emax Domina en Binnenzinnig/interieurarchitecte Marja MacVille verkopen leuke woonaccessoires en ook de dieren worden niet vergeten door Bio-Ron.

Bij Corries Cultuurhuisje kun je luisteren naar muziek van onder andere Lucienne Lardenoye en de Wooden Soldiers of een workshop zeefdrukken met de 'zeven scheve zeven' volgen.Nieuw dit jaar zijn de workshops: bloemschikken door Bloemkracht8, biodanza voor ouders met kinderen door Hetty Pelle, massage door Bistare/Greet Blok en Dru Yoga door Marian Dekker. Ook bij de kramen van Chatoui (sieraden maken) en Puha (t-shirt versieren) kun je creatief bezig zijn.

De Fashionistas gone green maken je op en stylen je als een echt model voor een mooie foto van jezelf. Verder is er ook aandacht voor duurzaam toerisme (Fair2) en natuurlijke cosmetica, van Eve's Kiss. Kijk voor het programma en de tijden op www.green-fair.nl.

Rond 14:00 en 15:00 uur vindt er een modeshow plaats met onder andere kleding van eco-ontwerpster Ellen Willink, Sincero fair fashion en de Puhashop. De modellen worden verder aangekleed met fairtrade accessoires van de diverse standhouders.

Er is een aantal webwinkels vertegenwoordigd dus de GREENfair is een uitgelezen kans om live kennis te maken met hun producten.

Kinderen kunnen zelf appelsap persen of geschminkt worden en er zijn heel veel speeltoestellen en beesten om te aaien!

Kom gezellig langs! De toegang is gratis! Van 10:00-16:00 uur Moestuin Utrecht, Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht. Meer informatie op www.green-fair.nl.

Let op: niet overal is een pinautomaat aanwezig. Gratis parkeren of kom op de fiets.
Publicatiedatum: