Elke dag een scherpe actie met biologische AGF-producten

De Biokweker pakt uit tijdens de Bio10daagse

Van donderdag 19 tot en met zaterdag 28 september aanstaande zet Bionext biologische producten volop in de schijnwerpers. De Biokweker juicht deze promotiecampagne van harte toe en houdt gedurende deze tien dagen scherpe aanbiedingen met biologische AGF-producten. Elke dag wordt er een actie gehouden met diverse groenten en fruit zoals onder andere granaatappelen, Santana appelen, nieuwe oogst aardappelen en oranje pompoenen. Klanten van De Biokweker kunnen op hun beurt de actie overnemen en zo de biologische producten volop onder de aandacht brengen bij de consument.De Biokweker is de biologische tak van AGF-groothandel Vroegop-Windig en heeft een zeer breed biologisch AGF- en koelversassortiment waaronder zuivel, delicatessen, kaasspecialiteiten en vleeswaren. Het gedreven team van De Biokweker heeft jarenlange ervaring in de biologische wereld en koopt elke dag met passie de beste biologische groenten en fruit in waarbij zij met een vaste groep telers werkt. Door nauw samen te werken met de teler waarborgt De Biokweker de kwaliteit van het groente en fruit zodat alleen de beste dagverse en meest smaakvolle producten in het assortiment komen. Middels effici├źnte logistiek zorgt De Biokweker ervoor dat de teler een eerlijke prijs voor het product ontvangt.
 
Voor meer informatie over De Biokweker en de specifieke acties gedurende de Bio10daagse kunt u contact opnemen met biokweker@vroegop.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.