Aandacht voor (h)eerlijke en duurzame producten in RTL's programma 4me

Lifestyle tv-programma 4me is vanaf 30 oktober 2013 weer wekelijks op RTL4 te zien en wordt wekelijks drie keer uitgezonden. De Betere Wereld verzorgt hierin een rubriek en laat de circa 300.000 voornamelijk vrouwelijke kijkers zien welke lekkere, mooie, gezonde, (h)eerlijke en duurzame producten en initiatieven er op dit moment zijn.

Bovendien passeren maatschappelijke onderwerpen die mens, natuur en het menselijk welzijn aangaan regelmatig de revue. Iedere week bespreekt Almar Fernhout oprichter van De Betere Wereld samen met presentatrice Chimène van Oosterhout een nieuw onderwerp, ook geven ze regelmatig prijzen weg.

"Erg goed om te zien dat onze onderwerpen veel reacties losmaken en dat ook het RTL kijkers publiek steeds meer warm loopt voor gezonde biologische producten", aldus Almar Fernhout.

In de eerste aflevering worden beelden getoond van de tuinen van A.Vogel en maken ze biologische smoothies met TerraSana. Tevens zal een groot aantal pakketten vol SuperFoods verloot worden.Ook gaat 4me weer een aantal supermarkt/winkel safari's organiseren. Hiermee worden verantwoorde producten uit het winkelschap belicht.

4me

Zender: RTL4 en RTL5
Tijdstip: Woensdagmiddag 16:35 uur
Herhalingen: RTL4 zaterdag 16:00 uur, RTL5 zondag 15:30/16:00 uur
Kijkers: circa 300.000, voornamelijk vrouwelijk, 20-49 jaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.