Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu landelijk actief

Bio-veehouderij De Koningshoeve is 100ste boer bij Vers 24/7

Foodservice groothandel Deli XL heeft op de Foodservice Fair de honderdste boer aangesloten op Vers 24/7, de online versmarkt voor de horeca, catering en zorg. De nieuwste regionale producent die deelneemt, is De Koningshoeve uit Spaarnwoude, een veeboer met biologisch gehouden Limousin runderen. Naast deze nieuwe aanwinst is Vers 24/7 nu ook landelijk actief, na eerder alleen in West-Nederland geopereerd te hebben.

Op Vers 24/7 kan de horeca, catering en zorg terecht voor regionale en authentieke versproducten. Het is een marktplaats voor vissers, slagers, bakkers, kaasmakers, tuinders en telers, waarbij Deli XL de logistiek, administratie en marketing verzorgt. "Met de deelname van De Koningshoeve zijn er nu 100 boeren en telers aangesloten op de online versmarkt", zo laat Peter Terwindt, marketingverantwoordelijk voor Vers 24/7 weten. "Wij brengen de vraag en het aanbod op regionaal niveau bij elkaar." De website www.vers247.nl biedt inmiddels de keuze uit ruim 3000 versproducten.

Mooiste leveranciers op één platform

Deli XL startte Vers 24/7 in 2012 als pilot, maar besloot al snel het aantal leveranciers uit te breiden. Laurens Claassens, verantwoordelijk voor de leveranciersrelaties: "Wij willen toegevoegde waarde creëren voor chef-koks en dat betekent dat we de mooiste leveranciers samenbrengen op één platform. Hoe breder ons aanbod aan regionale producten, hoe relevanter ons platform." De Koningshoeve is de honderdste boer die is aangesloten. De runderen groeien op in het prachtige natuurgebied Spaarnwoude. Gertjan van Tunen: "Wij houden Limousin vleeskoeien die beroemd zijn om hun verfijnde vlees. In dit uitgestrekte groene gebied worden de runderen volledig biologisch gehouden en hebben ze alle vrijheid. Beter kunnen de dieren het niet hebben."

Nu landelijk beschikbaar voor catering en zorg

In 2012 was Vers 24/7 beschikbaar voor de horeca in Zeeland en Zuid-Holland, in 2013 volgde Noord-Holland en Utrecht. Inmiddels heeft Vers 24/7 het aanbod verder uitgebreid, daarmee komt Vers 24/7 nu beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande klanten van Deli XL. Ook zorginstellingen en bedrijfscateraars kunnen voortaan bestellen uit het ruime assortiment.

Betrouwbare systemen en logistiek

De webwinkel van Vers 24/7 maakt, net als voor de logistieke en administratieve afhandeling, gebruik van de systemen en infrastructuur van Deli XL. Waarin Vers 24/7 verschilt van Deli XL is dat ze de traditionele groothandelsrol loslaat en fungeert als een marktplatform, waarbij de aanbieders zelf het assortiment bepalen. Daarnaast geeft Vers 24/7 de regionale producenten marketingondersteuning, gericht op een goede profilering online. Vers 24/7 presenteert zich tot en met woensdag 11 september op de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn, daarna is deze activiteit van Deli XL te vinden op Gastvrij Rotterdam en de BBB in Maastricht.
Publicatiedatum: