Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12-15 februari 2014

Wederom Holland Paviljoen op BioFach

In 2014 komt er wederom een Nederlandse inzending op de de BioFach in Neurenberg. Het Ministerie van Economische zaken (EZ) heeft dit besloten op basis van het succes van de vorige jaren. Gecertificeerde biologische bedrijven zijn van harte uitgenodigd om hier aan deel te nemen.

BioFach 2014

De BioFach (www.biofach.de) in Neurenberg is de grootste vakbeurs van Europa op biologisch gebied en geeft een internationaal aanbod van levensmiddelen in tien grote hallen weer. In 2013 waren er 2,413 exposanten waarvan 70% internationaal en 41.794 bezoekers uit 126 verschillende landen.


Beelden van het Holland Paviljoen in de afgelopen jaren.

De BioFach is hét trefpunt voor iedereen die werkzaam is in de internationale biologische sector. Er zijn ook twee hallen met biologisch non-food producten. Het afgelopen jaar namen 80 Nederlandse bedrijven deel aan deze vakbeurs. De strenge toelatingseisen van de BioFach garanderen de kwaliteit van de getoonde producten en versterken het vertrouwen in biologische producten. De BioFach start op woensdag 12 februari en eindigt op zaterdag 15 februari 2014.

Locatie

EZ heeft voor 2014 weer een stand weten te bemachtigen op de toplocatie in hal 5. Deze hal is voor 2014 al geheel volgeboekt. De stand van het ministerie EZ omvat twee eilanden tegen over elkaar in de kop van de hal op de doorgang naar de andere hallen. De oppervlakte is ruim 200m². Meer ruimte is helaas niet beschikbaar.

Nederlands paviljoen

De strategie van het ministerie van EZ is dat ze streeft naar een zelfstandige biologische sector die ook haar weg weet te vinden in de internationale markt. De deelnamekosten zijn gedifferentieerd naar ondernemers die starten op de internationale markt en deelnamekosten voor ondernemers die al eens hebben deelgenomen aan de collectieve Nederlandse inzending.

Voor Nederlandse bedrijven bestaan er twee mogelijkheden om deel te nemen;
  • deelname met een ministand (4-5m²);
  • deelname met een kant en klare eigen stand (minimaal 9m²).

Klik hier voor de voorwaarden en hier voor het inschrijfformulier.

Voor meer informatie:

Charlotte Mauritz
Phaff Export Marketing
De Drieslag 30
Postbus 281
8250 AG Dronten
0321 387933
Fax: 0321 310124
[email protected]
www.phaff.com

Publicatiedatum: