Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Breidt RawSuperfood assortiment verder uit

Nieuw van TerraSana: Raw Pompoenpitolie

RAW pompoenpitolie, 100% biologisch, is toegevoegd aan het RawSuperfood assortiment van TerraSana, welke reeds bestaat uit hoogwaardige poeders, zaden, zuidvruchten, bessen en oersappen.

Rijk aan vitamine E

De biologische pompoenpitolie wordt koudgeperst uit ongeroosterde pompoenpitten en heeft een diepgroene kleur. Verder heeft de olie een nootachtige smaak en is het rijk aan vitamine E; wat een bijdrage levert als antioxidant. De olie wordt het best onverhit gebruikt zodat de smaak en de voedingswaarden behouden blijven. Wat natuurlijk perfect past in een Raw food dieet.


Lekker bij...

Heerlijk door een salade; met rucola sla, tomaatjes en mozzarella. Als finishing in touch bij de soep of als ingrediënt voor een dressing. Ook lekker door de risotto, muesli, over de warme groenten, aardappelen, visje of gekookt eitje... Oostenrijkers doen ook graag een klein druppeltje over een bolletje vanille-ijs. Mogelijkheden te over.

Scherp geprijsd!

Normale AVP 7,95 euro/250 ml – nu 15% introductiekorting

Voor meer informatie en recepten op www.terrasana.nl/superfood.
Publicatiedatum: