Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Janneke Tops verzorgt cursus Gezond Moestuinieren op Zonnehoeve

Janneke Tops verzorgt vanaf september weer diverse cursusdagen Gezond Moestuinieren door het hele land, waarbij de biologisch-dynamische (zorg)-boerderij Zonnehoeve als uitvalsbasis is gekozen. Deze inspirerende BD-boerderij, centraal gelegen in Nederland, is een prachtlocatie om mensen die hun eigen groenten willen gaan kweken op weg te helpen.

In 2012 is de basiscursus 'Gezond moestuinieren voor beginners' op diverse lokaties al van start gegaan, en hebben tientallen mensen meegedaan. Dit seizoen kunnen de moestuinierders die al begonnen zijn, zich bij Gezonde Moestuin ook verdiepen in 'Bodem en compostering' en 'Hoe kan ik zaadgoed winnen uit mijn eigen tuin?'.Ook nieuw is de 'Informatie en Inspiratiedag', een gevarieerde dag met 's ochtends een lezing over zaadgoed, en 's middags de gelegenheid om je persoonlijke tuinvragen te stellen, je in bepaalde tuinthema's te verdiepen en een rondleiding te volgen op Zonnehoeve.

De diverse cursusdagen worden ook op verschillende andere locaties in Nederland aangeboden.
 
Het doel van de cursussen is om de groeiende groep mensen die weer verbinding wil maken met de oorsprong van hun voedsel te helpen met informatie, inspiratie en begeleiding om er zelf mee te kunnen beginnen. Er is daarom ook gekozen voor een laagdrempelige cursusbijdrage van 50 euro per persoon per dag.

Voor meer informatie en opgave: www.gezondemoestuin.nl
Publicatiedatum: