Nature & More heeft weer Hollandse bio-appelen

Het Nederlandse biologische appelseizoen is begonnen bij Nature & More. De zomerappeltjes van Nederlandse telers zoals Harmen Peters en zijn collega's van coöperatie Biofruit liggen klaar om gegeten te worden. Later in het seizoen worden ook peren verwacht.

Om de start van het nieuwe seizoen te vieren deelt Nature & More handige appelsnijders uit aan nieuwe Facebookvrienden! In één seconde heb je heerlijke appelpartjes. Elke tweede (even) nieuwe fan krijgt een appelsnijder toegestuurd, zolang de voorraad strekt. Zie www.facebook.com/natureandmore.
 


Onder het 'trace & tell-systeem' Nature & More levert Eosta een breed scala aan biologische groente en fruit met daarbij het transparante verhaal van de teler. De telers van Biofruit zijn te vinden op www.natureandmore.com met code 572! Nature & More werd in 2012 bekroond met Ecocare Award in Duitsland en in 2013 met de Sustainable Entrepreneurship Award in Oostenrijk.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.