Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enkele honderden plukkers op plukdag Fruit of Life afgekomen

Afgelopen zaterdag (24 augsutus) organiseerde blauwe bessenkwekerij Fruit of Life in Dwingeloo een feestelijke plukdag ter ere van haar vijfjarig bestaan. Ilka van der Poel geeft aan dat er enkele honderden plukkers op deze feestelijke dag afgekomen zijn. "We kunnen dan ook spreken van een groot succes. De eerste enthousiaste plukkers arriveerden al ruim vóór openingstijd en begaven zich met emmers naar de kwekerij om daar de eerste bessen van de dag te plukken. Gelukkig hingen de struiken bomvol en kon iedereen de hele dag emmers vol biologische blauwe bessen plukken. Veel plukkers gunden zichzelf na het harde werken een welverdiende pauze op het landelijk terras en genoten van een kopje thee of koffie met gebak."



Ilka vertelt dat ook de kinderen ontzettend veel blauwe bessen geplukt hebben en samen met hun ouders genoten van een welverdiend rustmoment na het plukken. "Dankzij het mooie weer, de grote opkomst, de op een houtvuur gebakken pannenkoeken, de ijsjes en natuurlijke de gekleurde vlaggetjes, hing er de hele dag een zomerse en feestelijke sfeer op de kwekerij. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en hopen volgend jaar weer een gezellige plukdag te kunnen organiseren."

Voor meer informatie:

Blauwebessenkwekerij Fruit of Life
Holtien 1
7991 PN Dwingeloo
info@fruitoflife.nl
www.fruitoflife.nl
Publicatiedatum: