Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Week van start in Denemarken

De National Organic Week 2013 is het afgelopen weekend van start gegaan in heel Denemarken. Dit is een grootse viering met medewerking van belangengroepen, bedrijven, detailhandel en liefhebbers van biologische producten.

In het weekend van 24-25 augustus is het startsein van de National Organic Week gegeven met een grote markt voor biologisch voedsel in Kopenhagen, ØkoFest genaamd. Liefhebbers konden biologisch voedsel proeven en kopen. Men kon proeven van vlees, vis, zuivelproducten, sap, koffie, ijs, bier, chocolade, granen en groenten en fruit.



Diverse verenigingen - waaronder Organic Denmark - waren aanwezig zijn om het publiek te informeren over de voordelen van biologisch. Tijdens de markt zijn ook biologische kookworkshops gehouden, samen met andere evenementen. Ook waren er allerlei activiteiten voor kinderen.

De straat is het centrum van de festiviteiten tijdens de Organic Week. Ook openen biologische boerderijen in heel Denemarken openen hun staldeuren. Het festival wordt afgesloten met de beroemde biologische oogstmarkten in het weekend van 31 augustus-1 september. Daarbij worden 70.000 bezoekers verwacht. Details over deze en andere activiteiten tijdens de Organic Week kan men op deze pagina vinden.
Publicatiedatum: