Harlingen wordt weer een stukje ruimer

Opening Studio Hoog en Droog: zaterdag 24 augustus

Na een ingrijpende verbouwing is het zaterdag 24 augustus zover. Dan opent 'Studio Hoog en Droog' de deuren voor het publiek. De studio is een multifunctionele ruimte en bevindt zich tussen de Hoog- en de Droogstraat in Harlingen, direct achter de biologische winkel 'De Roode Ploeg'. Initiatiefnemer voor deze ruimte is Niels Konijn, inmiddels alweer ruim twee jaar eigenaar van De Roode Ploeg.

Studio Hoog en Droog biedt ruimte aan zelfstandige docenten voor het geven van workshops of een lesprogramma. Daarmee voorziet de studio in een trend van een steeds groter wordende groep zzp'ers die flexibel gebruik wil maken van een hoogwaardige, goed bereikbare ruimte. De belangstelling voor de studio is daardoor zelfs in dit prille stadium al enorm. Een grote variëteit aan aanbieders heeft reeds interesse getoond en daarin ligt ook de toegevoegde waarde van deze ruimte: het samenbrengen van zeer uiteenlopende groepen mensen waardoor nieuwe, inspirerende contacten kunnen ontstaan.Vanaf maandag 26 augustus starten vier zelfstandige yogadocenten hun lesprogramma's: Leentje Visser van Soul Surf Yoga met Hatha Yoga en Vinyasa Flow(poweryoga), Jeanine Koning met Yin Yoga, Robin de Vries met kinderyoga en Marjolein de Lange met Kundalini Yoga.

Op de open dag bieden zij gratis proeflessen aan zodat iedereen kan ervaren wat de verschillende yogavormen precies inhouden. Om 12:30 uur is er 'Zoete inval' voor alle nieuwsgierigen die gewoon even een kijkje willen nemen in de nieuwe studioruimte.

Alle informatie over de open dag vindt u op www.facebook.com/Studiohoogendroog.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.