Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomerfeest op Boerderij Landzicht: zaterdag 31 augustus

Zaterdag 31 augustus organiseert Boerderij Landzicht aan de Broekseweg 2A in Strijen weer haar traditionele open dag (10:00 tot 17:00 uur). Deze dat is inmiddels uitgegroeid tot een feest voor jong en oud. Ontmoetingen onder het genot van biologische hapjes en sapjes, muziek, bloemen, mooie kramen met bijzondere delicatessen, ambachten, kunst enzovoorts. Allemaal ingrediënten die deze dag tot een feestdag kunnen maken.

Rondleiding

Mees geeft rondleidingen over de groente- en bloementuin. Hij vertelt
over biologische landbouw, over de keuzes die hij maakt bij het telen en hij laat natuurlijk de gewassen zien die u later, als alles goed gaat, in uw pakket zult aantreffen. Een bezoek aan Boerderij Landzicht is zonder een rondleiding eigenlijk niet compleet.


Koffie/thee/sap en zoetigheden

Bij goed weer kunt u heerlijk genieten in de boomgaard of in de kruidentuin van verse koffie/thee/sap met iets lekkers. Bij minder goed weer is het goed toeven in de wagenkeet.

Biologische groenten en eieren

Natuurlijk is er ook een kraam waar u de groenten van Landzicht en andere biologische telers kunt kopen. Ook verkopen zij eieren van de kippen van Floor, de zoon van Ageeth en Mees. Floor en de medewerkers hebben er veel plezier in deze dag als marktkooplieden te fungeren.

Bloemenplukken

Er is ook een bloementuin met één- en meerjarigen. De afgelopen weken is er heel veel in gewerkt om het onkruid onder de knie te krijgen. Door het lange, koude voorjaar zijn er helaas wel wat perken leeg, de bloemenzaden zijn daar niet goed gekiemd en de onkruidzaden helaas wel. Maar er zijn nog heel mooie perken! Achter de wagenkeet kunt u een snoeischaar verkrijgen om zelf te gaan plukken. Vergeet onder het plukken niet van het geheel te genieten. Later kunt u het boeket bij de kraam afrekenen.

Klik hier
voor de volledige uitnodiging. Daarin staat meer informatie over de deelnemers aan de kleine markt met biologische delicatessen en de rest van het programma.

Voor meer informatie: www.groentenabonnement.nl
Publicatiedatum: