Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch eten onderdeel van beautygeheim Mari van de Ven

Dé make-up artist van de sterren Mari van de Ven is puur natuur. Hij is gezegend met een goede huid, waardoor plastische chirurgie niet nodig is.

Mari van de Ven is natuurlijk vooral bekend van de imitatie die Carlo Boszhard van hem deed in De TV Kantine en van zijn deelname aan Sterren Springen van de Schans. Daarnaast is het make-up goeroe elke dag druk bezig met zijn uiterlijk. Hij wil er tip top uitzien.

Mari van de Vens routine

Dat betekent dat Mari elke dag een strikte routine heeft. Hij vertelt aan het AD dat hij dagelijks twaalf verschillende voedingssupplementen slikt, drie keer per week sport met een personal trainer, zich laat masseren, de ouder makende zon vermijdt en uiteraard zijn haar en baard verft. Daarnaast rookt hij niet, drinkt hij zelden en eet hij biologisch.

Botox

Mari van de Ven laat af en toe ook wat storende rimpeltjes wegspuiten met een beetje botox. Gelukkig hoeft hij zijn strenge regime voorlopig niet uit te breiden: "Daar blijft het bij, omdat ik van nature gezegend ben met een goede huid. Maar als mijn oogleden gaan hangen, stap ik natuurlijk acuut naar de plastisch chirurg voor een correctietje."

Geen Jerney Kaagman

Van de Ven, die inmiddels 54 is, hoopt in elk geval niet Jerney Kaagman achterna te gaan. Hij zal zich dan ook nooit overdreven laten verbouwen. "Als ik straks 80 ben, wil ik er niet uitzien als 40. De sporen die het leven op een gezicht nalaat, zijn juist supermooi", zegt hij.

Bron: Televizier
Publicatiedatum: