Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 24 augustus:

Feestelijke plukdag bij blauwebessenkwekerij Fruit of Life

Biologische blauwebessenkwekerij Fruit of Life in Dwingeloo is in 2008 opgericht en viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Reden voor een feestje! "Het jaar 2013 staat voor onze kwekerij in het teken van overvloed. Het is een geweldig bessenjaar en de struiken hangen dan ook vol met prachtige blauwe bessen. Om ons lustrum te vieren en de overvloed aan bessen te delen, organiseren we zaterdag 24 augustus van 10:30 uur tot 17:00 uur een feestelijke plukdag. Op deze dag mag iedereen voor de helft van de standaardprijs zelf bessen komen plukken", vertelt Ilka van der Poel.



Ze geeft aan dat ook de winkel en het terras open zijn. "Dus ook mensen die niet zo van plukken houden, maar wel van bessen, andere lekkernijen en gezelligheid, zijn van harte welkom. Kinderen mogen uiteraard mee plukken, maar kunnen ook het natuurbelevingspad lopen; een spannende speurtocht over de dieren die op en bij de kwekerij wonen. Deze speurtocht staat in het teken van het gebruiken van al je zintuigen, aan het eind komen zelfs de smaakzintuigen aan bod. De deelnemers krijgen dan namelijk een lekker ijsje. 's Middags zullen er ook pannenkoeken gebakken worden op een houtvuur."



Plukkers dienen overigens zelf emmers, dozen of kratten mee te nemen om de geplukte bessen in te doen.

"Wij hopen op een geweldige opkomst en een leuke, gezellige dag", besluit Ilka.

Voor meer informatie:

Blauwebessenkwekerij Fruit of Life
Holtien 1
7991 PN Dwingeloo
info@fruitoflife.nl
www.fruitoflife.nl
Publicatiedatum: