Ruim 2000 deelnemers introductiedagen Wageningen

Meer dan 2000 nieuwe studenten hebben zich op 16 augustus 2013 gemeld op Wageningen Campus om deel te nemen aan de Annual Introduction Days (AID). Nooit eerder waren er zo veel aanmeldingen voor de introductiedagen in Wageningen.


Kennismaking met elkaar en het studentenleven

Zes dagen lang maken de studenten kennis met alles wat hun nieuwe leefomgeving te bieden heeft: onderwijs, gezelligheid, sport, cultuur en natuurlijk hun medestudenten. De eerstejaars worden ingedeeld in groepjes, die begeleid worden door ouderejaars. Samen doen ze kennismakingsspelletjes, wordt er in groepsverband geluncht, doen ze als team mee aan de 'Campus Games', eten ze 's avonds bij één van de studentenverenigingen, gaan ze naar het openingsfeest op Wageningen Campus, en kunnen ze tot in de vroege uurtjes doorzakken bij de studentenverenigingen. Dat alles in slechts het programma voor dag één. Tot en met 21 augustus zijn er tientallen activiteiten voor de eerstejaars georganiseerd.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.