Voorbereidingen voor Bio10daagse in volle gang

De eerste editie van de Bio10daagse (19 tot en met 28 september) belooft een mooie actieperiode te worden. Deze 10daagse wordt georganiseerd door Bionext in het kader van de promotiecampagne 'Biologisch lekker natuurlijk'. De eerste activiteiten zijn bekend: een spaar&win-actie waarbij consumenten mooie prijzen kunnen winnen door het sparen van speciale actiestickers die te vinden zijn op biologische producten, een Smaakmakend receptenwedstrijd, aantrekkelijke consumentenaanbiedingen met biologische producten en er komt een ludieke aftrap op de negentiende. De website met alle activiteiten gaat begin september online. De nieuwe biologische promotiecampagne wordt mede ondersteund met financiële middelen van de EU.

Wilt u meedoen aan de campagne? Bijvoorbeeld door ook op uw biologische producten spaar&winstickers te plakken, de receptenwedstrijd onder de aandacht te brengen of organiseert u zelf iets leuks voor consumenten? Laat het ons weten. U kunt hiervoor contact opnemen via info@bionext.nl of 030 2339970. Een overzicht van het sponsorpakket kunt u hier downloaden.

Bron: Bionext


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.