Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Noord Nederland gaat druk festivalweekend in

Dit weekend staat Puur Noord Nederland op Noorderzon èn op Lowlands. Noorderzon is een 10-daags performing arts festival in het Noorderplantsoen in Groningen en Lowlands is het bekende muziekfestival in de polder.

In samenwerking met De Eetfabriek heeft Puur Noord Nederland een aantal festivalconcepten ontwikkeld. Echte festivalmaaltijden, zoals Puur Noord Nederland hamburgers, tosti's en couscous bereid met Puur Noord Nederland groenten en kruiden. Een ander concept is Kaas in 't Bakkie. Kaasfondue naar Gronings recept gemaakt met Terschellinger kaas en Groninger mosterd aangeboden in een bakje van palmblad.


Noorderzon

Elk jaar wordt er weer iets leuks, opvallends, unieks verzonnen om Puur Noord Nederland te presenteren en het Noorderzon publiek te vertellen over biologisch en regionale bio-producten. Herkomst en totstandkoming van de producten staan daarbij centraal. Het Noorderzon festival is een uitgelezen mogelijkheid om de bezoekers te vertellen over Puur Noord Nederland en waar het merk voor staat.Dit jaar staat er naast alle andere gerechten, iets bijzonders op de menukaart: 'Too good to waste' van de dag. Alle telers en producenten zijn gevraagd producten aan te leveren die niet geschikt zijn voor de retail: producten in een gekke vorm, te groot of juist te klein, deels beschadigd, producten die 'over' zijn. Alles uiteraard nog wel geschikt voor consumptie. In de Puur Noord Nederland keuken van Noorderzon maakt de chefkok er een overheerlijk gerecht van en laten we het hele publiek zien: Deze producten zijn 'TOO GOOD TO WASTE'Puur Noord Nederland is een merk van De Zaai-Ster. De Zaai-Ster is een groothandel in biologische verswaren, gevestigd in Leek. Met een breed biologisch versassortiment worden dagelijks honderden klanten beleverd met verse zuivel, aardappelen, groenten, fruit, vlees, vis en ander lekkers.Voor meer informatie: www.puurnoordnederland.nl
Publicatiedatum: