Deze extra belegen Jerseykaas behaalt in haar klasse maar liefst twee
Gouden sterren nadat zij door minstens 16 juryleden unaniem is verkozen tot award winnaar. Het commentaar van de jury over Jerseyhoeve Dieken: "Een volle nootachtige smaak, mooi in balans en met de romigheid van Jerseymelk, overheerlijk!" Daarmee voldoet Jerseyhoeve Dieken aan de hoge kwaliteits‐ en smaakeisen van de jury bestaande uit topchefs, food critici en inkopers en is Jerseyhoeve een excellent product met een geweldige smaak. Een flinke prestatie voor deze biologische Jerseykaas die door de inzet van E.M. Treur en Zn. BV deze award heeft gewonnen.
The Guild of Fine Food
De Great Taste Award is een initiatief van de Engelse organisatie The Guild of Fine Food. Deze instantie verbindt retailers en leveranciers in de onafhankelijke voedsel‐ en drankensector met elkaar. Vanaf 1993 worden de awards jaarlijks uitgereikt om de beste kwaliteitsproducten te onderscheiden; 'Proven Fine Food'. Er wordt ook wel gezegd dat zij de Oscars uitreiken binnen de foodbranche. De gebruiker is dus verzekerd van een excellent product met een 'Great Taste'.Biologische kaas van 100% Jerseymelk
Jerseyhoeve Dieken is een biologische kaas die met zorg wordt bereid op geitenboerderij De Mèkkerstee in Ouddorp. De melk komt van een kudde Jerseykoeien die gemoedelijk grazen in een natuurgebied niet ver daarvandaan. Jerseymelk heeft een andere samenstelling van vet en eiwit, waardoor de kaas nog romiger van smaak is. Dit proeft u zeker terug in de Dieken die 26 weken op houten planken heeft liggen rijpen.Voor meer informatie: www.treurkaas.nl