"Voor 2013 nog een aantal nieuwe EkoPlaza's op de planning"

EkoPlaza Tilburg heropend

Tholen - Gisteren (woensdag 14 augustus) is EkoPlaza aan de Schouwburgring in Tilburg heropend. Het buurpand is erbij getrokken en de winkel is na de verbouwing vergroot van 340 naar zo'n 600 vierkante meter. "Hiermee is EkoPlaza Tilburg de grootste bio-supermarkt van Noord-Brabant geworden", vertelt Alfred de Vreeze, commercieel directeur van Biosfeer, het filiaalbedrijf van Udea. Nieuw in de winkel zijn onder meer de horecahoek en de cosmetica-afdeling. "Deze vernieuwde vestiging is toonaangevend voor de formuleontwikkeling die EkoPlaza doormaakt. De nieuwe elementen in de winkels slaan aan. De klanten reageren erg enthousiast. We zien niet alleen de vaste klanten in de winkel, maar hebben ook al veel nieuwe gezichten gezien."De verbouwing heeft tien dagen geduurd. Bij binnenkomst valt vooral op dat de winkel nu voorin heel ruim is. Daardoor is er ruimte voor een lunchhoek en de versafdeling is ruimer opgezet. In de oude situatie was de winkel alleen achterin vrij breed. "Nieuw is ook de lunchhoek en de uitgebreide zelfzorg- en cosmetica-afdeling. En er is nu plaats voor het grotere schappenplan."


Twee van de nieuwe elementen, de lunchhoek en de cosmetica-afdeling.

De verbouwing in Tilburg maakt onderdeel uit van de plannen om de bestaande vestigingen van EkoPlaza waar nodig verder uit te breiden, bijvoorbeeld door te verhuizen of door net als in Tilburg het buurpand erbij te trekken. "Ook kan ik bevestigen dat er nog voor het eind van dit jaar een aantal EkoPlaza-winkels bij zullen gaan komen."


Ook weer veel mensen met kinderen in de biologische supermarkt.

Voor meer informatie:

Alfred de Vreeze
0413 256700 (Udea)
advreeze@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.