Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Te grote verschillen in visies"

Wijziging structuur bij Streekbox B.V.

Het Zoetermeerse Streekbox B.V. meldt dat er een wijziging is aangebracht bij haar vennoten. Oprichter en algemeen directeur Bastiaan Meijer heeft alle aandelen overgenomen van zijn medevennoten, Mathijs Visser, Marinus Kooij en Patrick Dost.

Namens Streekbox meldt Meijer dat door de wijziging de weg vrij is gemaakt voor verdere investering en verbreding van het bedrijf. Hier zullen binnenkort meer mededelingen over gedaan worden.

Visser en Kooij hebben ook hun dagelijkse werkzaamheden bij de firma beeïndigd. Visser gaat zich weer fulltime concentreren op het adviseren en helpen van bedrijven met het werven van nieuwe klanten via zijn marketingbedrijven CatchDM en Permission. Kooij heeft aangegeven een nieuwe uitdaging te hebben gevonden en gaat als bedrijfseconomisch analist aan het werk bij Cyclus NV te Gouda.

Patrick Dost zal als culinair streekproductkenner en gezicht (Chef Patrick) betrokken blijven.Meijer: "Na een jaar hard werken met elkaar bleken er te grote verschillen in visies te zijn over het beleid en de strategie voor de toekomst van ons bedrijf. Op deze plaats wil ik beiden bedanken voor hun inzet en specifieke expertise, waarmee zij ons bedrijf in de opstart-fase mede hebben vormgegeven."

Nieuw bij Streekbox is Herbert Schijf, hij zal als operationeel manager verantwoordelijk zijn voor alle operationele zaken. Herbert heeft zijn sporen verdiend bij onder andere Newco Food Retail.

Streekbox: Kwalitatief hoogstaande producten van eigen bodem

De Streekbox is een complete box met verse streekproducten, online te bestellen, aan huis bezorgd en inclusief bijpassende recepten. Streekbox biedt een duurzaam en kwalitatief alternatief voor eten uit de supermarkt: eerlijk en puur voedsel dat in de omgeving is geproduceerd of gekweekt, dus duurzaam, herkenbaar en écht vers. Naast eerlijke prijzen voor onze boeren en leveranciers is ook transparantie belangrijk bij Streekbox. Bij de recepten in de Streekbox wordt van alle ingrediënten vermeld welke boer of leverancier dit heeft verzorgd.

Voor meer informatie: www.streekbox.nl
Publicatiedatum: