Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enquête 'zoogsystemen in de melkveehouderij'

Studente Christine Bickelhaupt loopt momenteel stage bij het Louis Bolk Instituut. Ze doet een onderzoek voor een dierenwelzijnsproject. Ze onderzoekt de marketingmogelijkheden voor zuivelproducten die afkomstig zijn van bedrijven die kalveren bij de koeien houden. Samen met onderzoeker Cynthia Verwer heeft ze de enquête 'zoogsystemen in de melkveehouderij' opgesteld.

Deze enquête is onderdeel van het project 'Kalveren bij de koe'. Dit project heeft tot doel dierenwelzijn voor koe en kalf in de melkveehouderij te bevorderen door de kalveren een periode te laten zogen bij hun moeder en op te laten groeien in een kudde. De kalveren kunnen op natuurlijke wijze met hun moeder een band ontwikkelen en hun soortspecifieke gedrag uitvoeren.

De enquête duurt ongeveer 10-15 minuten en bestaat uit vragen gericht op de marketing van zuivelproducten afkomstig van bedrijven die een zoogsysteem hanteren en uit wat algemene vragen.

Klik hier voor de uitnodigingsbrief van de enquête. En klik hier om rechtstreeks naar de enquête te gaan.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Cynthia Verwer via het Louis Bolk Instituut op 0343 523860 of via [email protected].

Publicatiedatum: