Katja Römer-Schuurman bezoekt De Groene Griffioen

Tholen - Katja Römer-Schuurman is dinsdag 6 augustus op bezoek geweest bij de biologische boerderij De Groene Griffioen in Weesp. "Ze was bij ons op de boerderij voor een fotoshoot en twee interviews", vertelt Wendela Griffioen-Bogerd van de biologische educatie- en kaasboerderij. "Tussendoor heeft ze ook nog wat van onze biologische kaas geproefd."

Wendela geeft aan dat de actrice/presentatrice voor een interview met Peter Borgdorff van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn op zoek was naar een duurzame locatie. "Uiteindelijk is ze bij onze boerderij uitgekomen." De boerin denkt dat de goede vindbaarheid van De Groene Griffioen op internet hiermee te maken heeft.

Aansluitend op het interview met het pensioenfonds gaf Katja nog een interview voor de glossy Vrouw. Daarna fungeerde de boerderij aan de Lange Muiderweg als locatie voor een fotoshoot.


Wendela Griffioen-Bogerd met Katja Römer-Schuurman.

Voor meer informatie:

Wendela Griffioen-Bogerd
De Groene Griffioen
Lange Muiderweg 18
1382 LA Weesp
06 42164533
info@degroenegriffioen.nl
www.degroenegriffioen.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.