Aardappelrooidag op De Boerderij: vrijdag 16 augustus

Vrijdag 16 augustus is het weer aardappelen rooien op zorgboerderij 'De Boerderij' in Emmeloord. Dit jaarlijks terugkerend evenement trekt altijd veel bezoekers, jong en oud, die zelf met hun handen wroeten in de klei om de verse aardappelen uit de grond te halen.

Van 10:00-15:00 uur wordt de mogelijkheid geboden om lekker je eigen maaltje biologische aardappelen bij elkaar te zoeken in de grond. Heerlijke Agria's, uitermate geschikt om verse friet van te maken of de rode Raja's lekker om mee te bakken of in de aardappelsalade. Dit zijn de twee rassen die je naar hartenlust voor 1 euro per kilogram kunt oogsten op het land.

Tevens wordt de mogelijkheid geboden om je eigen kleinfruit en bloemen te plukken in de zelfpluktuin. En natuurlijk komt men niet weg zonder een zakje verse gebakken friet met mayonaise.

Men is van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur aan de Pilotenweg 7a te Emmeloord.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.