Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gasthoofdredacteur Buitenleven Magazine

Bastiaan Ragas heeft voorkeur voor biologisch en eerlijk eten

Buitenleven Magazine bestaat tien jaar. Om dat te vieren nodigde het blad een gasthoofdredacteur uit om een keer Buitenleven te maken. Bastiaan Ragas, ambassadeur van Natuurmonumenten, stelde met de redactie een mooi herfstnummer samen.

Voor het 10-jarig bestaan wilde Marieke Haafkens, hoofdredacteur Buitenleven Magazine best een keer haar plek afstaan: "Als ambassadeur van Natuurmonumenten is Bastiaan Ragas de perfecte gasthoofdredacteur. Met zijn liefde voor de natuur en zijn voorkeur voor biologisch en eerlijk eten past hij naadloos in het hart van Buitenleven."

De zanger/acteur ontpopte zich tot een ware tijdschriftenman. Hij ging op reportage naar de eendenkooi van een bevriende kooiker in de Wieden, zette de mooiste herfstbossen voor een fijne najaarswandeling op een rij (met hotel- en eettips erbij) en keek betrokken mee over de schouder van de redactie bij de reportages over vossen, de herfsttuin en het groene stadsdossier van Amsterdam.
klein

Bastiaan Ragas: "Als liefhebber van tuinen, landgoederen en biologisch eten voelde het voor mij als een groot voorrecht om samen met de redactie een prachtig nummer van Buitenleven samen te stellen. Ik vind het resultaat prachtig."

Het herfstnummer van Buitenleven ligt vanaf 4 oktober in de winkel en kost €5,25. Buitenleven Magazine is een uitgave van ANWB Media. Een tijdschrift vol verhalen over oogstrelende tuinen, landhuizen, de laatste woontrends, ontdekkingen uit de moestuin, beauty en natuur.
Publicatiedatum: