Actrice Maggie Gyllenhaal werkt in biologische winkel

Actrice Maggie Gyllenhaal is zo gepassioneerd over gezond voedsel dat ze in haar vrije tijd in een coöperatieve biologische winkel in New York werkt. De 35-jarige actrice, die onder meer een rol speelde in Mona Lisa Smile en The Dark Night, is samen met haar echtgenoot Peter Sarsgaard actief in een coöperatieve supermarkt in de buurt van hun huis.

"We werken voor de coöperatie en in ruil daarvoor kunnen we goedkoop boodschappen doen. Ik doe het echter niet voor de goedkope boodschappen, maar omdat ze geweldig voedsel en ongelooflijk mooie producten verkopen. Je kunt niet lid zijn door alleen maar te betalen, je moet er ook werken", zegt Maggy.

"Mijn man werkt veel diensten voor mij. Hij is er echt heel serieus mee bezig. Het gaat elke maand om drie uur en 45 minuten. Dat lijkt niets, maar voor 'New Yorkers' is het lastig om dit in hun drukke schema in te passen."

Bron: Zeenews.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.