Kaasmakerij Henri Willig wint wederom een International Cheese Award

Kaasmakerij Henri Willig heeft wederom goud gewonnen tijdens de International Cheese Awards op 30 en 31 juli jongstleden in Nantwich, Engeland.

Het panel van de jaarlijkse kaasshow bestond uit 190 internationale juryleden. De jury selecteerde de beste kazen uit meer dan 4.200 inzendingen, een record, uit 27 landen onderverdeeld in diverse categorie├źn.

Na vorig jaar Goud te hebben gewonnen met de biologische koekaas met groene pesto, werd dit jaar met de reguliere geitenkaas met fenegriek een gouden award behaald. Hiermee domineerde Kaasmakerij Henri Willig de categorie Beste Geitenkaas met toevoegingen. Deze categorie was open voor producenten uit de hele wereld.De jury was zeer te spreken over de geitenkaas met fenegriek qua smaak en presentatie. De kaas werd omschreven als 'mooie gesloten structuur met een goede fenegriek smaak in balans met de rest van het zuivel. Kortom: een uitstekende kaas'.

De prijs is het resultaat van een samenvoeging van hoge kwaliteitsmelk van Nederlandse geitenboeren en de vakkennis en inzet van de kaasmakers. De geitenkaas met fenegriek wordt verkocht onder het merk Polderkaas Blanc.

Voor meer informatie: www.henriwillig.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.