Komkommertijd bij Ecoville/Rungis?

En niet zo'n beetje ook. Kies maar: citroenkomkommer, veldkomkommer, Duitse witte, olijfkomkommer of Kyuri. Oh ja, natuurlijk ook de gewone, kleine en de mini-uitvoering.

Voor elke smaak een komkommer

Zo uiteenlopend als de namen, zijn ook de smaken. Dat plaatst de komkommer ineens in een nieuw daglicht, dat maakt hem weer spannend. Net even een verrassende smaak, net een wat andere structuur. Dat hapt lekker weg.


Nieuw in Nederland: de Kyuri

Zo uit Japan. Een wat kort, dun komkommertje met een gebobbelde, iets knapperige schil. In deze vruchten proef je nog de echte smaak van komkommers terug. De smaak is sterker doordat het vruchtvlees minder water bevat. In Japan maken ze er Kyuri asazuke van: licht gezouten komkommer. Het is super eenvoudig te maken, perfect voor de zomer en het voegt een frisse crunchy en kleur toe aan elk gerecht.

Voor meer informatie: www.ecoville.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven