Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommertijd bij Ecoville/Rungis?

En niet zo'n beetje ook. Kies maar: citroenkomkommer, veldkomkommer, Duitse witte, olijfkomkommer of Kyuri. Oh ja, natuurlijk ook de gewone, kleine en de mini-uitvoering.

Voor elke smaak een komkommer

Zo uiteenlopend als de namen, zijn ook de smaken. Dat plaatst de komkommer ineens in een nieuw daglicht, dat maakt hem weer spannend. Net even een verrassende smaak, net een wat andere structuur. Dat hapt lekker weg.


Nieuw in Nederland: de Kyuri

Zo uit Japan. Een wat kort, dun komkommertje met een gebobbelde, iets knapperige schil. In deze vruchten proef je nog de echte smaak van komkommers terug. De smaak is sterker doordat het vruchtvlees minder water bevat. In Japan maken ze er Kyuri asazuke van: licht gezouten komkommer. Het is super eenvoudig te maken, perfect voor de zomer en het voegt een frisse crunchy en kleur toe aan elk gerecht.

Voor meer informatie: www.ecoville.nl
Publicatiedatum: