Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Whole Foods gaat voor kleinere winkels in het Verenigd Koninkrijk

De Whole Foods Market-winkels in het Verenigd Koninkrijk zullen in de toekomst kleiner worden. John Mackey, oprichter van Whole Foods en mede-CEO, verklaarde dat de retailer in het Verenigd Koninkrijk in de toekomst liever zal gaan voor winkels met een verkoopoppervlakte van zo'n 1400 m² dan voor de winkels van meer dan 3.500 m² groot die goed presteren in de Verenigde Staten. Mackey geeft ook aan dat de Whole Foods Markets in het Verenigd Koninkrijk tot nu toe vooral interessant blijken voor consumenten uit de Verenigde Staten en jongeren.

Hij zegt dat Whole Foods van plan is om ook op de lange termijn actief te blijven in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn op dit moment zeven Whole Foods-winkels in het Verenigd Koninkrijk te vinden - in Londen, Gloucestershire en Glasgow. De volgende openingen zijn gepland voor Londen in de herfst van dit jaar en in januari 2014.

Publicatiedatum: