Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vernieuwde verpakking past nu ook staand in het schap"

Hansketien bekent kleur

Tholen - De soorten Grie die Geitenboerderij Hansketien in Mantinge maakt zijn in een nieuwe verpakking gestoken. "De verschillende varianten hebben ieder een eigen kleur gekregen", vertelt Ina Eleveld. "De naturel is blauw uitgevoerd, de rozemarijn in bruin/geel, de knoflook in paars en de basilicum in groen. Dankzij deze aanpassing zijn de onderlinge soorten beter herkenbaar geworden."
 
Ina en Peter vonden het tijd voor een nieuwe look. "De oude verpakking zag er te steriel en 'fabrieksmatig' uitzag. Daarom vroegen we de ontwerper om de uitstraling van de verpakking persoonlijker te maken. Dit is goed gelukt. Het is een fleurig geheel geworden en de verschillende varianten zijn nu makkelijk te onderscheiden."

Staand in het schap

Ina geeft aan dat de nieuwe verpakking ook een belangrijk voordeel biedt voor de winkelier. "De Grie kan nu staand in het schap geplaatst worden. We kregen vaak de opmerking dat niet al onze Grie-varianten in het schap pasten. Dit zal van nu af aan geen probleem meer moeten zijn."


Grie

Grie is een kaas gemaakt naar Grieks recept dat wordt gemaakt op de boerderij van 100% bedrijfseigen geitenmelk. De kaas is een rauwmelks product. Bij de kruidensoorten wordt altijd gewerkt met een enkelvoudig kruid. Door met één kruid te werken komt deze smaak goed naar voren.

Hansketien

Zelfs midden in de zomer hebben Peter en Ina het nog steeds druk. "De verkoop van onze Grie loopt het hele jaar eigenlijk goed door. Normaal krijgen we op een gegeven moment wel te maken met een zomerdip, maar daar hebben we nu geen last van."

Op het bedrijf is zoals altijd genoeg te doen. Onlangs is het gras allemaal gemaaid en het is nu wachten op het moment dat het wintergraan geoogst kan gaan worden. "Dit zal nog zo'n twee weekjes duren, alles is wat later dan anders. We hebben de laatste tijd ook vrij weinig regen gehad, waardoor het erg droog is."

Voor meer informatie:

Ina Eleveld
Geitenboerderij Hansketien
Steendervalsweg 37
9436 PL Mantinge
0593 552700
[email protected]
www.hansketien.nl
www.twitter.com/hansketien