Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler John de Bie over Bio+ champignons

In het Brabantse Dongen telen John en Henriƫtte de Bie al 20 jaar champignons. Voorheen gangbare witte champignons die door The Greenery vermarkt werden en nu biologische kastanje- en mergelchampignons, die door Naturelle (de biologische tak van The Greenery) op de markt gebracht worden. Het teeltoppervlak van het bedrijf van familie de Bie is 1200 vierkante meter, verdeeld over 6 teeltcellen.

Bekijk hieronder een video over de teelt van de Bio+ champignons.



Bron: VerseOogst, Bio+
Publicatiedatum: