ONE NIGHTS TENT wint New Venture 2012-2013

De start-up ONE NIGHTS TENT heeft een jury van investeerders en ondernemers weten te overtuigen en won samen met twee andere start-ups New Venture 2012-2013.

ONE NIGHTS TENT is een oplossing voor de enorme afval die overblijft na festivals. Deze tent kan na gebruik worden achtergelaten en wordt afgebroken door de natuur.

De drie teams lieten 7 finalisten achter zich en gingen naar huis met een geldbedrag van 20.000 euro. De finale van New Venture is de afsluiting van een traject van 9 maanden waarbij de winnaars zijn gekozen uit meer dan 400 ideeën.

De prijzen worden uitgekeerd door New Venture, een programma om innovatieve start-ups te ondersteunen van het eerste idee tot aan een gezond businessmodel. Deelnemers van New Venture komen uit alle sectoren van de industrie en kenmerken zich door een hoog innovatief karakter en grote groeimogelijkheden.

Juryvoorzitter Ton Willemsen zei het volgende over de winnaars: "Deze drie winnaars hebben de potentie om een grote impact te maken, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Zij hebben aan weten te tonen dat ze ondernemend zijn, een innovatief concept hebben en het vermogen bezitten om te groeien."

Over New Venture

New Venture is 15 jaar geleden opgestart vanuit een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en McKinsey & Company om innovatie in Nederlands te stimuleren. New Venture wordt gesteund door de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Deelnemers krijgen tijdens het traject feedback van consultants en worden ze uitgebreid ondersteund door coaches. Per jaar starten er rond de 150 bedrijven die deel hebben genomen aan het programma van New Venture.

Voor meer informatie: www.newventure.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.