Herbergt smaakmakers uit de wereld van biologische producten

Ede wordt Hoofdstad van de Smaak 2014

Ede wordt de Hoofdstad van de Smaak 2014. Op basis van een indrukwekkend bidbook, een prima presentatie, maar vooral een enorm enthousiasme en draagvlak in de gemeente zelf, heeft de Stichting Week van de Smaak besloten de titel toe te kennen aan de gemeente Ede.

Het motto van Ede is 'Proeftuin op de Veluwe', waarmee zowel de link met voeding en smaak – Ede is deelnemer aan Food Valley – als ook de nauwe relatie met de omgeving wordt benadrukt. De organisatie in Ede bouwt voort op een groot aantal initiatieven die de afgelopen jaren zijn ontstaan en hun bestaansrecht hebben bewezen. Vanuit zowel de gemeente, het bedrijfsleven en diverse ondernemers- en burgerinitiatieven is ondersteuning en medewerking toegezegd. Ede herbergt een aantal gezichtsbepalende ondernemingen zoals DeliXL, maar ook smaakmakers uit de wereld van biologische- en streekproducten zoals De Grote Voort (bekend van de Remeker kaas), Brandrood en Eco Fields. De komende maanden worden de plannen verder uitgewerkt.

Kijk voor meer informatie op www.weekvandesmaak.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.