Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open dag op 31 augustus

Week van de Akkerbouw: doet u ook mee?

Achter de Nederlandse akkerbouw schuilt een leerzaam en interessant verhaal. Om dat verhaal zelf te vertellen, stellen akkerbouwers op zaterdag 31 augustus tijdens de Week van de Akkerbouw hun bedrijf een dag lang open voor publiek. Ruim dertig boeren doen al mee aan deze eerste Open Dag. Andere bedrijven die ook een kijkje in hun keuken willen geven, kunnen zich aanmelden bij de organisatie.

Unieke kans

De Open Dag vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2013. Deze gelegenheid is een unieke kans voor akkerbouwers om het publiek bekend te maken met de basis van een groot deel van ons eigen, dagelijkse voedsel. Ook kunnen zij laten zien dat de sector met hulp van nieuwe technieken steeds innovatiever en duurzamer wordt. Het centrale doel is om Nederlanders op een aansprekende manier te betrekken bij het productieproces, omdat de samenleving in grote mate het draagvlak van de sector bepaalt.


Vergoeding

Deelnemers aan de Open Dag ontvangen een kleine vergoeding om bezoekers hartelijk te ontvangen, bijvoorbeeld met koffie en thee en mogelijk een lekkernij. Er is ook een speciaal informatiepakket beschikbaar met materialen, waaronder een vlag, films, een folder over de akkerbouw en een speciale brochure van 'Planten met een verhaal'. Het pakket is bedoeld om aan te bieden aan bezoekers.

Aanmelden

Lijkt het u ook leuk om geïnteresseerde stede- en dorpelingen in woord en beeld te vertellen hoe u dagelijks werkt aan zeer gewaardeerde voedingsmiddelen? Registreer u dan via dit aanmeldformulier op de website van de Week van de Akkerbouw. Na aanmelding neemt de organisatie contact met u op.
Publicatiedatum: