Restaurant De Oorsprong in de Schalkhaar is weer open

Het restaurant van de Oorsprong - de Keuken van de Oorsprong - aan de Spanjaardsdijk in Schalkhaar gaat vandaag (donderdag 11 juli) open voor het publiek. Het restaurant is vooralsnog open van donderdag tot en met zondag.

Aanvankelijk zou De Oorsprong al met Pinksteren geopend worden. Maar twee (Olivier van der Staal en Miranda Jacobs) van de vier initiatiefnemers trokken zich terug, zodat de opening uitgesteld werd. De andere twee initiatiefnemers van de doorstart van het restaurant, Geke en Raffaele Natale, hebben nu chef-kok Tim van Gurp voor de Keuken van de Oorsprong aangetrokken.

Restaurant De Oorsprong is een ambachtelijk biologisch restaurant. De menukaart wisselt per seizoen, omdat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van seizoensproducten. Bestaande menu's worden wekelijks aangevuld met speciale aanbiedingen, een lunchtip of weekmenu's van eigen bodem.

Het restaurant is van donderdag tot en met zondag open.

Voor meer informatie: www.oorsprongonline.nl/cms/

Bron: De Ondernemer

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.