Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 13 juli open dag

Beleef de wereld van zaden bij De Bolster

Aanstaande zaterdag 13 juli is het zo ver: de open dag van De Bolster. Het land ligt er prachtig bij en ook de weersvoorspellingen zijn goed, een uitstekend moment voor een kijkje achter de schermen bij de biologische zadenkwekerij. Diverse rondleidingen voeren de bezoekers langs het gehele proces van zaadvermeerdering en zaadveredeling. Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken, voordat de zaden kant en klaar in de schappen liggen? Hoe wordt de kwaliteit van de zaden gewaarborgd? Maar ook: hoe worden nieuwe rassen ontwikkeld? Werp een blik op de tomaten in de kas, maak een wandeling langs de bloeiende bloemenvelden en zie hoe pas geoogste zaden worden geschoond, getoetst en verpakt.



Vele groenten, kruiden, groenbemesters, kiemgroenten, eenjarige en meerjarige bloemen worden bij De Bolster vermeerderd. Naast deze zaadvermeerdering werkt het team van De Bolster, door middel van eigen veredelingsprogramma's, ook aan de ontwikkeling van nieuwe rassen. Zo blijven zij de rassen aanpassen aan de moderne biologische landbouw, maar ook voor de particulier zijn deze professionele rassen beschikbaar. Geniet u van een kleurrijke bloementuin, wilt u bijen en vlinders een handje helpen met ons speciale bloemenmengsel, houdt u van culinaire uitdagingen en durft u onze eetbare bloemen aan, of verbouwt u liever uw eigen groenten in uw moestuin of op uw balkon? Het uitgebreide assortiment van De Bolster biedt voor elk wat wils. Kom en beleef het op de open dag.

Datum: 13 juli 2013
Locatie: De Bolster, Oude Oenerweg 13 te Epe
Tijd: 10:00-16:00 uur
Website: www.bolster.nl
Voor kinderen is een speelkussen aanwezig. Toegang is gratis.
Publicatiedatum: