Nieuwe Reudink-locatie Lochem levert eerste biologische voer

Deze week is het eerste biologische voer uit de nieuwe Reudink-locatie in Lochem geleverd. Deze levering ging naar de familie Reimert, een gesloten bio-varkensbedrijf in Dalmsholte. Met de omschakeling naar de locatie in Lochem beschikt Reudink over een moderne mengvoerfabriek met volop mogelijkheden voor groei en productontwikkeling.

Nadat in mei de laatste levering regulier varkensvoer in de voormalige Hendrixfabriek aan de Kwinkweerd 5 in Lochem was geladen, is de fabriek de afgelopen maanden klaar gemaakt voor haar nieuwe functie: productie van biologisch mengvoer voor Reudink.


Reudink-directeur Wilfred Jonkman (rechts) overhandigt de afleverbon van de eerste levering biologisch voer uit de nieuwe Reudink-locatie Lochem aan de familie Reimert. Om dit feit te vieren kreeg de familie Reimert bovendien een taart aangeboden.

De fabriek is grondig gereinigd en er zijn een aantal aanpassingen op de technische installatie gepleegd. Nadat SKAL vorige week de nieuwe Reudink-locatie goedgekeurd had voor de productie van biologisch voer, is op maandag 1 juli de productie van start gegaan. Reudink hevelt gefaseerd de productie van in Wesel en Harreveld over naar Lochem.

Voor meer informatie: www.reudink-bio.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.