Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Reudink-locatie Lochem levert eerste biologische voer

Deze week is het eerste biologische voer uit de nieuwe Reudink-locatie in Lochem geleverd. Deze levering ging naar de familie Reimert, een gesloten bio-varkensbedrijf in Dalmsholte. Met de omschakeling naar de locatie in Lochem beschikt Reudink over een moderne mengvoerfabriek met volop mogelijkheden voor groei en productontwikkeling.

Nadat in mei de laatste levering regulier varkensvoer in de voormalige Hendrixfabriek aan de Kwinkweerd 5 in Lochem was geladen, is de fabriek de afgelopen maanden klaar gemaakt voor haar nieuwe functie: productie van biologisch mengvoer voor Reudink.


Reudink-directeur Wilfred Jonkman (rechts) overhandigt de afleverbon van de eerste levering biologisch voer uit de nieuwe Reudink-locatie Lochem aan de familie Reimert. Om dit feit te vieren kreeg de familie Reimert bovendien een taart aangeboden.

De fabriek is grondig gereinigd en er zijn een aantal aanpassingen op de technische installatie gepleegd. Nadat SKAL vorige week de nieuwe Reudink-locatie goedgekeurd had voor de productie van biologisch voer, is op maandag 1 juli de productie van start gegaan. Reudink hevelt gefaseerd de productie van in Wesel en Harreveld over naar Lochem.

Voor meer informatie: www.reudink-bio.eu
Publicatiedatum: