Noorderhoeve Landgoedfair: zaterdag 6 juli in Schoorl

Op zaterdag 6 juli nodigen de boeren en boerinnen van de Noorderhoeve u uit voor een zomerse feestdag op het platteland. Van 10:00 tot 16:00 uur is het bio-dynamische boerenerf een zoete inval. Nieuw dit jaar zijn workshops met Superfoodmama, producten van windmolen de Gouden Engel uit Koedijk en ritjes met de huifkar naar de waterberging. Iedereen is welkom.

De boeren geven elk uur rondleidingen-nieuwe-stijl langs de tuinen, door de koeienwei naar de zuivelmakerij waar u de zelfgemaakte zuivelproducten kunt proeven. Er is nog veel meer te doen: kinderactiviteiten zoals paardrijden, landbouwmachines beklimmen en een koeienspringkussen. Ook zijn er kraampjes met veldboeketten, hippe stoffen en tafelkleden van EKO-katoen en fairtrade gifts & gadgets. Op het terras kunt u heerlijk lunchen met sandwiches, poffertjes en sapjes.


Jadenk

Naast het beleven van de boerderij heeft de landgoedfair een gouden randje van kunst en muziek. In en rondom de stal exposeert Ron Moret zijn excentrieke beelden en hangen er schilderijen van Bas van Nieuwburg. Maar jong en oud kunnen ook zelf aan de slag met koetekenen of een workshop haken. Om twee uur begint het optreden van de swingende band Jadenk. Daarmee heeft de Landgoed Fair een spetterende afsluiting en zal iedereen aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis kunnen gaan. De activiteiten zijn gesponsord door de Rabobank en vrij toegankelijk voor bezoekers.

Voor meer informatie:

De Noorderhoeve
Duinweg 125
1871 AH Schoorl
www.noorderhoeve.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.