Kroon Biologische Verswaren introduceert Lily's Hanna's Raw ijs

Kroon Biologische Verswaren, onderdeel van Natudis en versgroothandel voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland, breidt haar ijsassortiment uit met het biologische merk Lily's Hanna’s Raw. Het assortiment bestaat uit 3 smaakvarianten: Chocolate love energy, Crème caramel coconut bliss en Cinnamon & cardamom spice delight.
 
Het idee achter Lily's Hanna's Raw is afkomstig van Hanna, een Zweedse moeder, die voor haar dochter Lily, op zoek ging naar lekker ijs met minder dierlijke vetten. Hanna is zelf met diverse recepten aan de slag gegaan en hieruit ontstonden drie overheerlijke varianten. Lily's Hanna's Raw is ijs gemaakt van puur biologische ingrediënten en gezoet met nectar afkomstig uit de kokosnootboom. De romigheid van het ijs komt tot stand door de toevoeging van geperste kokosnotenolie en cashewnoten. Het ijs is volledig vrij van toevoegingen en ook geschikt voor vegetariërs en consumenten met een melk- /ei- of glutenallergie.Peter van der Schoot, Business Unit Manager bij Kroon is bijzonder blij met deze uitbreiding van het ijsassortiment. "Wij willen blijven verrassen met ons assortiment. Daarom breiden we ons assortiment regelmatig uit met nieuwe merken en smaken. De 3 varianten van Lily's Hanna's Raw zijn daar een mooi voorbeeld van. De zeer smaakvolle ijsvarianten zijn verpakt in aansprekende, hippe ijsbekers. Bovendien is het ijs glutenvrij, een doelgroep die wij graag bedienen."

Kroon Biologische Verswaren verzorgt de exclusieve distributie van Lily's Hanna's Raw naar natuurvoedingswinkels in Nederland. Lily's Hanna’s Raw wordt gemaakt bij B&G Foodfactory in het Friese Surhuisterveen en is verkrijgbaar in fraai bedrukte, handige eenpersoonsverpakkingen (100 ml) met een lepel aan de onderzijde.

De kracht van Kroon

Kroon Biologische Verswaren biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.