BeBio-dames willen bewuste lifestyle voor iedereen toegankelijk maken

BeBio is aan de keukentafel geboren, toen Willemijn Kornelis ontdekte dat het best een opgave was om informatie over groene, eerlijke en biologische producten te vinden. Willemijn besloot het voorwerk voor anderen te doen, een enthousiaste Liselotte Wannijn sloot aan. Deze twee dames hebben de overtuiging dat gezond en groen leven niet moeilijk of saai hoeft te zijn. Hun missie is om een bewuste lifestyle toegankelijk te maken voor iedereen.‬ Dat doen ze met hun online platform BeBio.

Het online platform BeBio is vorige week gelanceerd. Het is de eerste complete online gids waar je alles kunt vinden om bewuster te leven. BeBio selecteert eerlijke culinaire hotspots, duurzame initiatieven en biologische voeding.

Bewust leven is allang niet meer voorbehouden aan geitenwollensokkentypes: voor veel mensen is het de nieuwe manier van omgaan met jezelf en de wereld om je heen. Maar uitzoeken welke producten, diensten en locaties daarbij aansluiten is nog een hele opgave. Vanaf vandaag is er een online platform die het voorwerk doet.

Van slowjuice bar tot biologische bakker

BeBio is een one-stop-shop op het gebied van bewust leven. Je vind er tips en achtergrondinformatie op het gebied van gezondheid, recepten, hotspots, producten en meer. En het brengt allerlei duurzame en biologische locaties in de grote steden in kaart. Van een biologische bakker tot aan een gezellige slow-juice bar. Daarnaast houdt BeBio dagelijks een blog bij. Hierop vind je de laatste nieuwtjes, product reviews, tips, reportages, en interviews met inspirerende Nederlanders die bewust in het leven staan.

Nu is het alleen nog wachten op een uitbreiding van locaties en steden, liefst ook buiten de randstad. Want ook in Limburg, Brabant en Zeeland zijn genoeg bio-boerderijen te vinden.

Kijk voor meer informatie op www.bebio.nl.

Bron: Koken.blog

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.