Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Brazil Fair/BioFach América Latina: 27-30 juni

Van 27 tot en met 30 juni treft de internationale bio-sector elkaar in São Paulo. Dan wordt de Bio Brazil Fair/BioFach América Latina gehouden in het Bienal Paviljoen in het Ibirapuera Park (São Paulo).

De BioFach América Latina wordt samengevoegd met de Bio Brazil Fair. Negen jaar lang brengt Bio Brazil Fair (International Trade Fair for Organic Products and Agroecology) al de producenten, verwerkers, afnemers en klanten in de biolgoische sector samen tijdens één beurs. Het is de grootste beurs voor consumenten in Brazilië en dit jaar zullen er 120 exposanten staan op een terrein van 7000 vierkante meter. Er worden meer dan 21.000 nationale en internationale bezoekers verwacht, onder wie professinals en het grote publiek.



Het belangrijkste nieuws dit jaar is de samenwerking met NürnbergMesse. Door de vereniging van beide beurzen krijgt deze beurs een mooi plek op de internationale kalender voor beurzen in de biologische branche en hiermee worden de zakelijke mogelijkheden van de exposanten uitgebreid met kopers uit de hele wereld.
Publicatiedatum: