Puberruil (KRO) zoekt bewuste jongens in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar

Puberruil is op zoek naar leuke bewuste jongens in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. In dit programma van de KRO ruilen twee pubers voor vier dagen van leven met elkaar. Ze nemen de familie, vrienden, school, bijbaantjes, hobby's en interesses van elkaar over en nemen op die manier een kijkje in het leven van een ander.

Het is een programma met een educatief karakter. De afleveringen, en dan met name de tegenstellingen tussen de pubers, worden vaak gebruikt als debat onderwerp op middelbare scholen. De pubers die meedoen aan de uitwisselingen verschillen altijd op enkele punten van elkaar. Dit kan qua geloofsovertuiging zijn of etniciteit maar ook bijvoorbeeld qua geografie of gezinssamenstelling. Belangrijke overeenkomst is dat de gezinnen het leuk vinden om een kind van een ander een warm welkom te geven en open staan voor een andere wereld.

Lijkt dit je een leuk avontuur? Meld je dan nu aan bij de redactie. Ook voor extra informatie (ook voor ouders, school) kun je contact met ons opnemen – schroom niet!

Redactie Puberruil| Visible TV
Lyke Hendriks: l.hendriks@visibletv.com
020 7990899


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven