Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lekkerste Bio Boer 2013: Thijs Geerse

De smaak van biologische voeding wordt al jaren lang geroemd door chefkoks. Nu blijken de biologische boeren zelf óók lekker gevonden te worden. De online verkiezing van de Lekkerste Bio Boer 2013 trok in één maand tijd bijna 6 duizend bezoekers. Negen biologische boeren en tuinders hadden zich kandidaat gesteld. Sommigen jonger en wilder, anderen ouder en wijzer. And the winner is... Thijs Geerse, biologisch akkerbouwer in Zeewolde.
 
Thijs heeft midden in de vlakke Flevopolder een biologisch akkerbouwbedrijf waar hij heerlijke biologische aardappelen, uien, pompoenen, wortels en tal van andere groenten verbouwt. Wat zijn favoriete gerecht is? Thijs: "Biologische rode bietenrisotto met fetakaas en mijn eigen biologische uien en de biologische rode bieten die ik samen met mijn buurman teel."De prijsuitreiking vindt vanmiddag plaats op de boerderij van Thijs Geerse. Organisator Bionext trakteert de Lekkerste Bio Boer 2013 op mooie prijzen: een ingelijste 'oorkonde', een stoere boxershort met tractorsporen erop en een biologisch bierpakket van De Leckere.

De verkiezing van de Lekkerste Bio Boer 2013 is georganiseerd door Bionext, als opwarmer voor Lekker naar de Boer. Op 22 en 23 juni houden zo'n 160 biologische boeren en tuinders in heel Nederland 'open erf'. Wie zelf eens een biologische boer tegen het lijf wil lopen en wil proeven van al het lekkers van het land is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.lekkernaardeboer.nl.
Publicatiedatum: