Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom sfeer proeven op de Landgoeddag Kernhem

Nu de zomer al snel nadert, staat de hele natuur in volle bloei. Een perfecte plek om daar volop van te genieten is het mooie Landgoed Kernhem. Daarom nodigt het landgoed u uit om het eerste weekend van de zomer te komen ervaren wat Landgoed Kernhem te bieden heeft.

Landgoed Kernhem is al 600 jaar oud en een prachtig deel van de gemeente Ede. Naast het bekende Huis Kernhem hebben verschillende boerderijen hun plek gevonden op het landgoed. Tijdens de Landgoeddag, die begint om 10:00 uur 's ochtends en eindigt om 17:00 uur, kunt u kennis maken met de natuur, de agrarische sector en de recreatiegelegenheden die het landgoed te bieden heeft. De Landgoeddag sluit aan bij de landelijke open dag van de biologische boer.


Beleving

Beleef Landgoed Kernhem door te komen genieten van verschillende leuke en bijzondere activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een Brandrood koe naschilderen onder leiding van een professionele kunstenares, wijn proeven, genieten van muziek op het landgoed en een kijkje nemen bij de verschillende boerderijen op het landgoed. Vrijwilligers van VVV Ede verzorgen 4 rondleidingen over het landgoed en geven onder andere een kijkje in hoe het leven vroeger was op het landgoed. Stichting Groei en Bloei Ede laat u in een groenmarkt kennis maken met alle fasen van de groene kringloop en IVN Ede verzorgt fotografie workshops voor mensen met een eigen camera. Voor de kinderen is er een springkussen, ezeltje rijden, en natuurlijk poffertjes eten bij de Pannenkoekenboerderij.

Organisatie

Het evenement wordt georganiseerd door vijf tweedejaars studenten van Hogeschool van Hall Larenstein in Wageningen. Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op de Facebookpagina en op www.huiskernhem.nl.
Publicatiedatum: