Alle activiteiten van zorgboerderij de Grote Wiede te zien tijdens Lekker naar de Boer

Zaterdag 22 juni houdt zorgboerderij de Grote Wiede een open dag. Zorgboerderij de Grote Wiede (Rijnvis 46 te Hulshorst) biedt dagbesteding voor mensen met een beperking of een psychiatrische hulpvraag en ouderen.

Bezoekers zijn tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen bij alle activiteiten die de boerderij te bieden heeft. Natuurlijk zijn ook de hulpboeren aanwezig om u de weg te wijzen naar de verschillende dieren, de kwekerij, de groenteakker of één van de andere activiteiten.De tuinder van de Grote Wiede is aanwezig met een biologische groentekraam, deze groenten worden ook geleverd aan het restaurant Ratatouille in Harderwijk en het Koetshuis in Hulshorst.

Er zijn deze dag (ook voor de kinderen) leuke dingen te doen, zoals het maken van een bloemenkrans of het bezoeken van een voorstelling van het uitgenodigde kleinkunst theater 'Knol 'd Amour'. De koffie met gebak en tussen de middag heerlijk vers belegde broodjes staan zaterdag 22 juni klaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.