Bio-weekmarkt blijft extra lang staan

Open dag bij Biologische kwekerij Zuidbos in Noordgouwe: 22 juni

Zaterdag 22 juni 2013 is het de jaarlijkse open dag van Biologische kwekerij Zuidbos in Noordgouwe, Zuid Bosweg 17, Noordgouwe. Iedereen is welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Er zijn diverse rondleidingen over het bedrijf. En een gezellig terras met gratis koffie en thee. Vanaf 12:00 uur werelds buffet, vegetarisch.De biologische weekmarkt blijft die dag staan tot 16:00 uur. Extra aanwezig op de markt: Kandipa met biologische zeep, Triquetra voedingsadvies met een presentatie via beamer over gezonde voedingen en lekker eten.

Lekker en gezond gaan ook samen in De Schaftkeet, de biologische catering van Zuidbos.De Schaftkeet heeft tevens eigen import van olijven en olijfolie. Een groot assortiment daarvan is te vinden op de markt.Kijk voor meer informatie op www.bionoordgouwe.nl en www.lekkernaardeboer.nl.

Overige inlichtingen zijn te verkrijgen bij: Ad van Oorschot, Biologische kwekerij Zuidbos, 0111 406055, 06 13654859, info@zuidbos.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.